Πρόσθεσε μουσική στο τηλεοπτικό σποτ σου δωρεάν!

Για να πετυχαίνει το στόχο του ένα τηλεοπτικό σποτ, δεν αρκεί μόνο η εικόνα. Η μουσική που ντύνει το διαφημιστικό μήνυμα της επιχείρησης σας θα προσδώσει στο μήνυμα σας τον ανάλογο συναισθηματικό τόνο που θα τραβήξει τη προσοχή των μελλοντικών πελατών σας. Όμως που μπορεί κανείς να βρει χωρίς κόστος τη μουσική που θα συντροφεύει τη τηλεοπτική διαφήμιση της επιχείρησης του; Για να σας βοηθήσουμε αναζητήσαμε στο internet μουσικές υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μουσικά κομμάτια που θα κάνουν το σποτ σας ασυναγώνιστο!

TEKNOAXE

Το TeknoAXE είναι μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες παροχής μουσικών κομματιών χωρίς χρέωση πνευματικών δικαιωμάτων. Τα τραγούδια είναι κατηγοριοποιημένα ανά μουσικό είδος, ενώ εκτός από το website μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε κομμάτια από το κανάλι της υπηρεσίας στο youtube.

TeknoAXE Royalty Free Music

Αναρωτιέσαι πως μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου και με χαμηλό κόστος το τηλεοπτικό σου σποτ; Διάβασε εδώ!

NoCopyrightSounds

To NoCopyrightSounds είναι ένα κανάλι της διάσημης υπηρεσίας Soundcloud. Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δεκάδες κομμάτια μουσικής. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι τα περισσότερα από αυτά ανήκουν στο είδος της ηλεκτρονικής μουσικής, συνεπώς χρειάζεται αρκετή ακρόαση για να καταλήξετε σε κάποιο απόσπασμα που ταιριάζει στο τηλεοπτικό σποτ σας.

Soundcloud

Youtube Audiolibrary

Για να βοηθήσει τους χρήστες του που φτιάχνουν προσωπικά video, το YouTube δημιούργησε μια λίστα από μουσικά κομμάτια που μπορεί κανείς να κατεβάσει και να τα χρησιμοποιήσει δωρεάν. Αυτό είναι το Audiolibrary, το εργαλείο του YouTube που μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στην αναζήτηση της κατάλληλης μουσικής για το τηλεοπτικό σποτ σου, δεδομένου ότι η λίστα αποτελείται από μουσικές όλων των ειδών και για όλες τις διαθέσεις. Η μόνη προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία είναι να διαθέτεις λογαριασμό e-mail Google.

Audiolibrady

Με τα παραπάνω εργαλεία μπορείς πλέον να δημιουργήσεις ένα βίντεο που αναδεικνύει την επιχείρηση σου, με υψηλή ποιότητα και ελάχιστο κόστος.

Μην καθυστερείς! Φτιάξε τώρα το δικό σου τηλεοπτικό σποτ, ανέβασε το στο BUYTVADS.com και προσέλκυσε νέους πελάτες!

 

1 thought on “Πρόσθεσε μουσική στο τηλεοπτικό σποτ σου δωρεάν!

  1. Pingback: Έχεις E-Shop; Δείξε το στην τηλεόραση τώρα! | BuyTvAds Blog

Comments are closed.