Πρόσθεσε μουσική στο τηλεοπτικό σποτ σου δωρεάν!

Για να πετυχαίνει το στόχο του ένα τηλεοπτικό σποτ, δεν αρκεί μόνο η εικόνα. Η μουσική που ντύνει το διαφημιστικό μήνυμα της επιχείρησης σας θα προσδώσει στο μήνυμα σας τον ανάλογο συναισθηματικό τόνο που θα τραβήξει τη προσοχή των μελλοντικών πελατών σας. Όμως που μπορεί κανείς να βρει χωρίς κόστος τη μουσική που θα συντροφεύει τη τηλεοπτική διαφήμιση της επιχείρησης του; Για να σας βοηθήσουμε αναζητήσαμε στο internet μουσικές υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μουσικά κομμάτια που θα κάνουν το σποτ σας ασυναγώνιστο!

TEKNOAXE

Το TeknoAXE είναι μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες παροχής μουσικών κομματιών χωρίς χρέωση πνευματικών δικαιωμάτων. Τα τραγούδια είναι κατηγοριοποιημένα ανά μουσικό είδος, ενώ εκτός από το website μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε κομμάτια από το κανάλι της υπηρεσίας στο youtube.

TeknoAXE Royalty Free Music

Αναρωτιέσαι πως μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου και με χαμηλό κόστος το τηλεοπτικό σου σποτ; Διάβασε εδώ!

NoCopyrightSounds

To NoCopyrightSounds είναι ένα κανάλι της διάσημης υπηρεσίας Soundcloud. Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δεκάδες κομμάτια μουσικής. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι τα περισσότερα από αυτά ανήκουν στο είδος της ηλεκτρονικής μουσικής, συνεπώς χρειάζεται αρκετή ακρόαση για να καταλήξετε σε κάποιο απόσπασμα που ταιριάζει στο τηλεοπτικό σποτ σας.

Soundcloud

Youtube Audiolibrary

Για να βοηθήσει τους χρήστες του που φτιάχνουν προσωπικά video, το YouTube δημιούργησε μια λίστα από μουσικά κομμάτια που μπορεί κανείς να κατεβάσει και να τα χρησιμοποιήσει δωρεάν. Αυτό είναι το Audiolibrary, το εργαλείο του YouTube που μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στην αναζήτηση της κατάλληλης μουσικής για το τηλεοπτικό σποτ σου, δεδομένου ότι η λίστα αποτελείται από μουσικές όλων των ειδών και για όλες τις διαθέσεις. Η μόνη προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία είναι να διαθέτεις λογαριασμό e-mail Google.

Audiolibrady

Με τα παραπάνω εργαλεία μπορείς πλέον να δημιουργήσεις ένα βίντεο που αναδεικνύει την επιχείρηση σου, με υψηλή ποιότητα και ελάχιστο κόστος.

Μην καθυστερείς! Φτιάξε τώρα το δικό σου τηλεοπτικό σποτ, ανέβασε το στο BUYTVADS.com και προσέλκυσε νέους πελάτες!

 

Δεν έχεις τηλεοπτικό σποτ; Φτιάξε το μόνος σου!

Η καρδιά μιας τηλεοπτικής διαφήμισης είναι το σποτ. Όμως στο παρελθόν το γύρισμα ενός τηλεοπτικού σποτ ήταν τόσο ακριβό που ελάχιστες επιχειρήσεις μπορούσαν να ανταποκριθούν. Πλέον, με την διάδοση της τεχνολογίας των κινητών συσκευών με υψηλής ποιότητας κάμερες, ο καθένας μπορεί να τραβήξει τα κατάλληλα πλάνα που αναδεικνύουν την επιχείρηση του. Πώς όμως μπορεί κάποιος να συνδέσει τα πλάνα και τις φωτογραφίες για να γίνουν τηλεοπτικό σποτ; Εμείς αναζητήσαμε για εσάς τα πιο εύκολα στη χρήση προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα σποτ που θα δημιουργήσει αίσθηση στους υποψήφιους πελάτες σας. Και το σημαντικότερο: όλα είναι δωρεάν.

Windows Movie Maker

WindowsMovieMaker-650-80

Το Windows Movie Maker παραμένει ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Υπάρχει σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις των Windows και μάλιστα δωρεάν, οπότε το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεται εγκατεστημένο ήδη στον υπολογιστή σας! Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απλό: το μόνο χρειάζεται να κάνετε σα χρήστης είναι να μετακινήσετε μέσα στο πρόγραμμα τα αρχεία βίντεο ή φωτογραφίας που έχετε τραβήξει με το κινητό σας ή τη φωτογραφική μηχανή σας. Έπειτα μπορείτε να προσθέσετε εύκολα μουσική, λεζάντες ή να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία εφέ, που προστίθενται εύκολα.  Στο τέλος αποθηκεύετε το βίντεο σας ως τελικό αρχείο στον υπολογιστή σας.

WeVideo

we-video-650-80

Η WeVideo είναι μια χρήσιμη και δωρεάν online έκδοση προγράμματος επεξεργασίας video. Επειδή η υπηρεσία βρίσκεται στο internet, έχετε στη διάθεση σας 5GB χώρο αποθήκευσης για τα video σας. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο χώρος είναι υπεραρκετός για την δημιουργία ενός τηλεοπτικού σποτ. Μάλιστα η χρήση των βίντεο για επεξεργασία είναι ευκολότερη από τα προγράμματα στον υπολογιστή και σας προσφέρει πολλές επιλογές στα εφέ, ενώ και η προσθήκη αρχείων γίνεται με εύκολο τρόπο.

Lightworks

Lightworks-650-80

Αν έχετε ήδη μια εμπειρία με στην επεξεργασία video και αναζητάτε κάτι πιο εξειδικευμένο, το Lightworks, είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα για να δημιουργήσετε το τηλεοπτικό σποτ σας. Όπως αναφέραμε, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι για αρχάριους και θα πρέπει να περάσετε αρκετό χρόνο διαβάζοντας τους οδηγούς. Όμως ο επιπλέον αυτός ο κόπος θα σας αποζημιώσει και θα απογειώσει το σποτ σας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαθέτει αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, υποστήριξη πολλαπλών καμερών, άμεσες αλλαγές στα εφέ και έξυπνα εργαλεία επιλογής συγκεκριμένων κομματιών, τα οποία είναι τόσο εντυπωσιακά σε σημείο που έχουν χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα αυτό στο Hollywood. Το περιβάλλον εργασίας του έχει μοντέρνο σχεδιασμό, πιο εύχρηστο χειρισμό στην εξαγωγή και στην επεξεργασία του υλικού και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά είναι δωρεάν.

Freemake Video Converter

Freemake-650-80

Το Freemake Video Converter είναι κατά κύριο λόγο ένα εξαιρετικό εργαλείο μετατροπής αρχείων video (που μπορεί να σας βοηθήσει, αν διαθέτετε ήδη ένα σποτ της επιχείρησης σας και επιθυμείτε να το μετατρέψετε σε κατάλληλη μορφή για να το ανεβάσετε στο BUYTVADS). Παράλληλα όμως είναι και ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.  Περνάτε μέσα τα αρχεία βίντεο που θέλετε και μπορείτε να τα βάλετε στη σειρά που επιθυμείτε, να τα κόψετε, να τα περιστρέψετε και στο τέλος να φτιάξετε το αρχείο στη μορφή που θέλετε. Όλα αυτά σε ένα επαγγελματικό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα.

Cameo

2015-07-15

Το Cameo είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS, που δουλεύει και σε iPhone και σε iPad. Σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε εύκολα video που έχετε τραβήξει με τη κάμερα του κινητού σας, να τους προσθέσετε ήχο και να διαλέξετε εφέ μέσα από μια λίστα φίλτρων υψηλής ποιότητας. Συνεπώς, έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε και να επεξεργαστείτε το τηλεοπτικό σποτ της επιχείρησης σας με το iPhone ή το iPad σας.

Μην καθυστερείτε! Φτιάξτε το δικό σας τηλεοπτικό σποτ, ανεβάστε το στο BUYTVADS και προβάλλετε την επιχείρηση σας στους μελλοντικούς πελάτες σας.