Το ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV στο δίκτυο του BUYTVADS.com

neokanali_mesogeiosΤο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV είναι ο δεύτερος τηλεοπτικός σταθμός της Πελοποννήσου που εντάσσεται στο δίκτυο της διαφημιστικής πλατφόρμας BUYTVADS.com.

Με έδρα την Καλαμάτα, το ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV εκπέμπει μέσω DIGEΑ στους νομούς: Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, στα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας και σε τμήμα της Ζακύνθου.

Το BUYTVADS.com είναι η νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικής διάθεσης και διαχείρισης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου που επιτρέπει σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να προβληθούν άμεσα και γρήγορα, για όσο χρόνο επιθυμούν, επιλέγοντας το δικό τους διαφημιστικό πρόγραμμα.

Το ΗΛΕΚΤΡΑ TV είναι το πρώτο κανάλι στο δίκτυο του BUYTVADS.com

prwtokanali

Το ΗΛΕΚΤΡΑ TV είναι ο πρώτος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός που εντάσσεται στο δίκτυο της διαφημιστικής πλατφόρμας BUYTVADS.com.

Με έδρα την Κόρινθο, το ΗΛΕΚΤΡΑ ΤV εκπέμπει μέσω Digea στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, στα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας καθώς και σε τμήμα της Ζακύνθου.

Το BUYTVADS.com είναι η νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικής διάθεσης και διαχείρισης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου που επιτρέπει σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να προβληθούν άμεσα και γρήγορα, για όσο χρόνο επιθυμούν, επιλέγοντας το δικό τους διαφημιστικό πρόγραμμα.

BUYTVADS.com: κάντε γνωστή την επιχείρησή σας εύκολα, φθηνά και γρήγορα

buytvads-black

Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι η τηλεοπτική διαφήμιση είναι πολύ αποδοτική ως μέσο προβολής για την επιχείρησή σας. Όμως είτε το υψηλό της κόστος είτε ο πολύς χρόνος που πρέπει να δαπανήσετε σε προγραμματισμό και διαπραγματεύσεις με τα τηλεοπτικά κανάλια σας αποθάρρυναν.

Τώρα με μια νέα καινοτομική υπηρεσία διαφήμισης το τοπίο της διαφήμισης αλλάζει και όλα γίνονται πιο εύκολα. Με την διαδικτυακή πλατφόρμα buytvads.com, μια λύση που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας εύκολα, γρήγορα και φθηνά στα περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι της επιλογής σας, όποτε και για όσο καιρό θέλετε. Να επιλέξετε μόνοι σας σε ποια κανάλια θα προβληθείτε, για πόσο διάστημα και ποιες ώρες θα εμφανίζεται το τηλεοπτικό σας σποτ.

Και όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε από την άνεση του γραφείου σας και του προσωπικού σας υπολογιστή. Μόνο με μερικά κλικς.

BUYTVADS.com: πλήρης έλεγχος στα χέρια σας
Έχετε μια επιχείρηση με τοπικό χαρακτήρα, που θέλετε να προβάλετε αποκλειστικά στο κοινό της περιοχής σας; Μπείτε στο buytvads.com, περάστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και συνδέεστε αυτόματα με όλους τους συνεργαζόμενους σταθμούς της πλατφόρμας.

Ανεβάζετε το τηλεοπτικό σας σποτ, επιλέγετε το κανάλι και το διαφημιστικό πακέτο που σας ενδιαφέρει (με τις ώρες και το χρονικό διάστημα προβολής) και μετά από μόλις 4 βήματα έχτετε ολοκληρώσει το διαφημιστικό πρόγραμμα προβολής.

Άμεσα το τηλεοπτικό κανάλι ενημερώνεται ηλεκτρονικά/αυτόματα για τις επιλογές σας και προσαρμόζει ανάλογα το δικό του πρόγραμμα, προσθέτοντας το τηλεοπτικό σας σποτ τις μέρες και τις ώρες που έχετε επιλέξει.